Bonbons bestellen

Woon je niet in (de omgeving van) Amsterdam en/of Utrecht of vind je het gewoon gemakkelijker om chocolade te bestellen? Dan kan dat! Je hoeft dus niet fysiek naar de winkel te komen om jezelf te verwennen. Of je nu in Nederland woont of ver daarbuiten. Chocolade online bestellen gaat heel simpel door op het product te klikken en het toe te voegen aan de winkelmand. Je kan veelal ook zelf het formaat van de doos bonbons en de soort chocolade kiezen. Op werkdagen voor 12:00 uur chocolade bonbons besteld is morgen al in huis. Daarbij zijn we natuurlijk wel afhankelijk van onze pakketbezorgers. Gelukkig gaat dat eigenlijk altijd wel goed. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een moment vinden om te genieten van je chocolade bonbons.

Chocolade online bestellen voor iemand anders

Wil je graag iemand in het zonnetje zetten of laten weten dat je aan diegene denkt? Niets leukers dan bonbons online bestellen om ze vervolgens persoonlijk te geven. Wedden dat je een stralend persoon tegenover je hebt bij het openen van het doosje? En ben je niet in de gelegenheid om de bonbons persoonlijk te geven? Geen probleem, je bestelt ze gewoon online en wij bezorgen ze. Wij zorgen ervoor dat de bestelde chocolade zo snel mogelijk bij de ontvanger aankomt. Je kan ook een persoonlijke boodschap opgeven die we op een handgeschreven kaartje toevoegen aan de bonbons en chocolade. Uiteraard komt de rekening van de door jou bestelde bonbons bij jou terecht en niet bij de ontvanger.

Het verzenden van jouw bestelde bonbons en andere chocolade

Voor alle door ons verzonden bonbons en chocolade geldt onze kwaliteitsgarantie. Als er iets niet goed is dan horen wij dat graag en dan beloven wij dat we het oplossen. Maar we doen er natuurlijk alles aan om ervoor te zorgen dat jouw online bestelde bonbons en chocolade in goed aankomen. Zo worden de bonbons verpakt in caisses en beschermd door 7-laags kussenpapier. We gebruiken stevige verzenddozen en materiaal om schokken tijdens het verzenden zoveel mogelijk te voorkomen. En mocht het heel warm worden, dan weten wij hoe de door jouw online bestelde chocolade goed blijft tijdens het transport. Daarvoor hebben wij extra isolerende verpakking en bij heel warm weer voegen wij ook nog koelelementen toe. We kunnen het hele jaar door chocolade verzenden naar bijna alle landen.