Chocolade cadeau

Chocolade cadeau uit dé bonbon winkel van Amsterdam en omstreken

Chocolade cadeaus van Puccini Bomboni zijn, voor zowel de schenker als de ontvanger, een feestje op zich. Alleen al het binnenlopen van één van onze winkels is een belevenis. Klein en intiem qua formaat en groots en meeslepend voor al je zintuigen. Zo ruik je de rijke geur van de cacao, zie je overal om je heen de mooiste chocolade en word je in de watten gelegd door de medewerkers in de winkel.

Ontvangers van een chocolade cadeau voelen zich meestal heel speciaal. Dat iemand de moeite heeft genomen om de meest verfijnde chocolade uit te zoeken. Speciaal voor hem of haar. Bij het uitpakken van het cadeau fantaseren mensen vaak al over wanneer ze de tijd nemen voor een écht te genieten. Deze chocolade eet je namelijk niet zomaar even tussendoor. En wist je trouwens dat chocolade cadeaus beter gewaardeerd worden dan bloemen? Dus kom snel langs in één van onze winkels in Amsterdam of Utrecht.

Zelf samenstellen of een chocolade cadeaupakket?

Wil je je zelf samengestelde chocolade cadeaupakket verzenden naar meer dan 10 ontvangers? Stuur dan een mail naar: customerservice@puccinibomboni.com. Zo is het mogelijk om voor de meer gangbare- of juist uitgesprokenere smaken te gaan. Eventueel gecombineerd met een dessertwijn of cacao om chocolademelk van te maken. Wij adviseren je hierin graag. Onze luxe geschenkdozen zoals je die in de online winkel vindt hebben ook voor elk wat wils. Ga je bijvoorbeeld voor de beste Zuid-Europese amandelen omhuld met een laag chocolade, gekonfijte sinaasappelschijven gedipt in chocolade en een fles Spaanse Moscatel Oro? Of liever voor een alcoholvrije geschenkdoos met koffieboontjes, solids bedekt met cranberry snippers en een mix voor chocolademelk?