Nog meer chocolade…

Amandel nougatine
Amandel & Nougatine

Amandelen op diverse manieren verwerkt. Omhuld door pure en melkchocolade of met een laagje gianduja afgewerkt met cacaopoeder. De krokante hazelnoot nougatine is omhuld door pure of melk chocolade in carre vorm. Kan sporen van fruit  bevatten.

Chocolade blokken
Blokken

Massieve blokken pure, witte of melkchocolade bestrooid met bijvoorbeeld macadamia noten, hazelnoten, kersen, koffiebonen, cranberry of alles wat maar lekker is.

Chocoladehagel als beleg
Broodbeleg & decoratie

Pure en melkchocolade hagelslag en decoratiemateriaal. Heerlijk voor op brood of om uw creaties thuis mee te versieren.

cacao
Cacao

Exclusief voor u uitgezochte cacao. Rode cacao voor het verkrijgen van een volle cacaosmaak. Uitstekend geschikt om ouderwetse chocolademelk te maken. Zwarte cacao is lichter en kruidiger van smaak en is geschikt om mee te koken of te gebruiken als decoratie.

Chocolade en citrus
Citrus

Voor u selecteerden wij de beste Zuideuropese citrusvruchten en omhulden deze in heerlijke pure chocolade. Ontdek de gekonfijte sinaasappel- en citroenschil van de hoogste kwaliteit. Of probeer de halve schijfjes van gekonfijte sinaasappels gedipt in pure chocolade.

Crispy chocolade
Crispy

Melk, pure en witte chocolade afgedekt met de door Puccini ontwikkelde cacaosuiker.

Chocolade druppels
Druppels

Los verpakte pure, melk en gemarmerde chocolade in druppelvorm of als calletes. De ovaalvormige caramelpastilles zijn gemaakt van witte chocolade vermengd met caramel.

Fruitbonbons
Fruit

Waar wij onze mango vandaan halen blijft een goedbewaard geheim. Feit is dat deze de allerlekkerste is en eigenlijk de enige die wij goed genoeg vinden om met chocolade te omhullen. Morellen zijn zure kersen.  Wij gebruiken de gedroogde variant. De zure smaak combineert bijzonder goed met  pure chocolade. De mediterrane gedroogde abrikozen en Franse pruimen worden eveneens bedekt met pure chocolade.

Gemberbonbons
Gember

De hoogste kwaliteit Zuid-Aziatische gember combineren wij voor u met de beste kwaliteit pure chocolade. Zo ontstaan heerlijke combinaties van de krachtige smaak van gember met die bitterzoete smaak van de chocolade. U kunt kiezen uit gemberstaafjes, gemberbolletjes en gesuikerde gember op een bedje van chocolade.

Chocolade koffiebonen
Koffie

Koffie en chocolade is een bijzonder smaakvolle combinatie. De koffiebonen worden gecombineerd met pure chocolade waardoor een krokante bite ontstaat. De koffiebits bestaan uit grof gehakte koffiebonen die gecoat worden met een poeder van pure chocolade.

Marsepein van chocolatier Puccini Bomboni
Marsepein

De allerbeste kwaliteit Lübecker marsepein gemaakt van de lekkerste Zuid-Europese amandelen omhuld door pure en melkchocolade.

Ambachtelijke chocolade pencils
Panatella’s

Dun opgerolde chocolade staafjes in puur, gemarmerd en wit. Te gebruiken als decoratie bij ijsgerechten of gewoon los te gebruiken.

Shortbread van chocolatier Puccini Bomboni
Shortbread

De allerbeste kwaliteit shortbread uit Schotland omhuld door pure of melkchocolade.

Handgemaakte bonbons van Puccini Bomboni
Slabs

De Puccini slabs zijn gemaakt van pure (56%) of extra pure (70%) of melk chocolade en bevatten stukjes grof gemalen Zuid-Europese amandelen.

Ambachtelijke chocolade van chocolatier Puccini Bomboni
Solids

De Puccini solids zijn eigenzinnige repen chocolade, mini, medium en groot formaat. Verkrijgbaar in melk, pure of witte chocolade en in diverse variaties. Bijvoorbeeld 70% pure chocolade met chili of zwart zout, pure chocolade (56%) met cranberry snippers maar ook melkchocolade met koffie of kaneel.

Suikervrije chocoladebonbons
Suikervrij

Pure en melkchocolade waarvan enkel de suikers in onze recepten worden vervangen door maltitol als zoetstof. De smaak is is bijna identiek aan onze traditionele producten. De suikervrije melkchocolade is licht van kleur en romig, heeft een fijne karamelsmaak en bevat minimaal 33,9%. Te verkrijgen als solids zonder toevoegingen, pure solids vermengd met stukjes amandelen en slabs uitgevoerd in melkchocolade vermengd met stukjes amandelen.

Disclaimer

Onze chocoladeproducten kunnen het best worden bewaard in een koele en geurloze ruimte van ongeveer 19℃ en zijn dan tenminste een maand houdbaar. Al onze chocoladeproducten worden bereid in een ruimte waar ook noten worden verwerkt. Indien u vragen heeft over de samenstelling van een chocoladeproduct, bijvoorbeeld over de aanwezigheid van gluten, kunt u deze altijd aan het winkelpersoneel stellen.