Levering

Levering

Hoge temperaturen

De kwaliteit van onze chocolade wordt beïnvloed door de temperatuur. Daarom beschermen wij onze zendingen altijd zo goed mogelijk, bijvoorbeeld door het gebruik van isolerend beschermingsmateriaal en bij erg warme dagen door het gebruik van hittewerende verpakkingen en/of cooling packs. Soms is het echter zo warm dat wij het niet verantwoord vinden om de chocolade te verzenden. Mocht dat het geval zijn dan informeren wij direct over de vertraagde levering. Mocht dit u niet passen dan kunt u altijd in dat geval uw bestelling kosteloos annuleren.

Te allen tijde kunnen bestellingen natuurlijk bij ons in de winkels worden opgehaald.

Bezorgmethodes Nederland

Woont u in Nederland, dan onderscheiden wij de volgen manieren waarop de bestelling bij u kan komen.

U kunt natuurlijk uw bestelling altijd zelf komen afhalen. Dit is vanzelfsprekend gratis en u kan aangeven hoe laat u wilt dat de bestelling voor u klaar staat. Onze openingstijden zijn:

• Staalstraat 9.00 tot 18.00 (maandag en zondag vanaf 11.00 uur)
• Singel 11.00 tot 18.00

Mocht u een spoedbestelling hebben binnen Amsterdam, dan is levering op dezelfde dag mogelijk. Hiervoor maken wij gebruik van een fietskoerier. Bij niet thuis wordt het pakket afgegeven bij de buren.

Alle overige bestellingen laten we bezorgen door Postnl. Via het bestelproces kan u daarbij aangeven op welk tijdstip u wilt dat uw pakket wordt bezorgd (thans nog niet actief).

Bestellingen buiten Nederland

Wij bezorgen inmiddels in alle Europese landen. De enige uitzondering hierop is Griekenland. De reden is dat we hebben ervaren dat in dit mooie land de leveringstijden niet gegarandeerd kunnen worden. Omdat onze producten beperkt houdbaar zijn kunnen wij hiermee geen risico’s nemen. Verder is het voor ons niet mogelijk te leveren aan de USA en Canada. Wanneer u chocolade wilt versturen naar Griekenland of een ander land, dan kunt u contact met ons opnemen via webshop@puccinibomboni.com. Wij kunnen u dan een passend voorstel sturen.

Grote bestellingen

Voor bestellingen met een waarde van meer dan 750 Euro overleggen we graag met u op welke wijze dit het beste bij u kan worden afgeleverd. Neemt u alstublieft contact op via webshop@puccinibomboni.com of bel ons in de winkel +31 20 6265474.

Wanneer versturen we?

Bestellingen die geplaatst worden op werkdagen of op zaterdag voor 12.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen die na 12.00 uur worden geplaatst worden meestal de volgende werkdag verzonden tenzij het nog mogelijk is om deze dezelfde dag te versturen. Dit kan niet worden gegarandeerd.

Besteld en dan?

Wanneer u uw bestelling bij ons heeft geplaatst en deze is betaald nemen wij deze in bewerking. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling. Zodra deze vervolgens met onze verzendpartner is meegegeven ontvangt u daarvan een track & trace code zodat u uw verzending goed in de gaten kan houden. En natuurlijk doen wij dat ook.

Bezorgen door PostNL binnen Nederland

Bezorging: op maandag t/m vrijdag voor 12.00 uur besteld = volgende dag bezorgd. Op zaterdag besteld betekent bezorging op maandag. Op zondag besteld betekent bezorging op dinsdag.

Mocht u een afwijkende bezorgingsdag wensen, dan kunt u dit aangeven in het tekstveld bij de betaling van uw order.

U ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden. U kunt uw pakket volgen met het trackingnummer in deze e-mail.

Berekenen verzendkosten

Bezorging in Nederland heeft een vast tarief. Voor het verzenden van orders naar het buitenland gelden tarieven per land. Bij het plaatsen van uw bestelling en het invoeren van het buitenlandse leveringsadres krijgt u direct inzicht in de verzendkosten van uw bestelling.

Geannuleerde bestellingen

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de bezorging van uw bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan u teruggestort.

Geen verzendkosten

Indien u uw bestelling op één adres laat afleveren via de standaardpakket service van PostNL en de waarde van de bestelling is meer dan 100 Euro inclusief BTW, dan nemen wij de kosten van verzending voor onze rekening.

Uitzonderingen

Rondom extra drukke periodes, zoals kerst en pasen, kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgmethodes. Natuurlijk proberen we vertraging zoveel mogelijk te voorkomen.