Vacature part-time winkelmedewerker

BEN JE GEK OP CHOCOLADE? DAN HEBBEN WIJ DE PERFECTE BAAN IN AMSTERDAM VOOR JOU!

Vind je het leuk om mensen te adviseren over onze chocolade en ben je op zoek naar leuk winkelwerk in een heerlijk ruikende omgeving? Lees dan snel verder!

Je begint je dag met het mooi opbouwen van de van de toonbank met onze bonbons. Zodra je dit hebt gedaan komen de eerste klanten binnen, nieuwsgierig naar de door jou uitgestalde bonbons of aangetrokken door de geur van chocolade. Gedurende de hele dag heb je leuke ontmoetingen met mensen van over de hele wereld die op zoek zijn naar een mooie doos bonbons of soms gewoon 1 bonbon kopen voor de lekkere trek. Jij zorgt ervoor dat al onze klanten een mooie herinnering hebben aan het bezoek aan onze winkel. Door de dag heen zorg je ervoor dat de winkel er steeds tiptop bij staat.

Je werkt binnen een leuk team en onze organisatie heeft korte communicatielijnen. Soms werk je met z’n tweeën en soms vertrouwen we je alleen de verantwoordelijkheid voor de winkel toe. We zijn een familiebedrijf en we zitten vol met passie en ambitie om ons steeds verder te ontwikkelen. Daar betrekken we ook ieder personeelslid bij.  En natuurlijk zorgen we ervoor dat je goed wordt ingewerkt. De werkdagen en tijden zijn donderdag (14.00 – 18.00), vrijdag (15.30 – 19.30) en zaterdag (14.30 – 19.30).

En het salaris? We zoeken gemotiveerde collega’s die met net zo veel drive willen werken als wij. Daar willen we dan ook goed voor betalen.

Voor deze rol is het nodig dat je vloeiend Nederlands en goed Engels spreekt. Verder ben je communicatief sterk, heb je netheid en hygiëne hoog in het vaandel staan en heb je al de nodige winkelervaring. Is dat het geval en lijkt het je leuk om bij een bijzondere chocolatier te werken? Stuur dan je sollicitatie naar Ivor Brinkman via ivor@puccinibomboni.com