Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Alles draait om aandacht!

Een cadeautje geven en krijgen is gewoon leuk. Maar gewoon leuk, is meestal niet genoeg. Als je echt iemand wil vertellen dat ze belangrijk zijn voor je, dan geef je aandacht. Een bonbon van Puccini is niet zomaar chocolade. Het is een product van heel veel aandacht en liefde. Dat maakt het bijzonder, in smaak, in hoe het eruit ziet. En dat voel je zodra je een doosje krijgt. Dus geef iets dat met veel liefde en aandacht is gemaakt. Met chocolade van Puccini geef je niet alleen chocolade, je geeft ook aandacht.

Wil je ook aandacht naar jouw medewerkers en relaties versturen? Dat kan. Ons team heeft ruime ervaring in het verwerken van grote zakelijke bestellingen. Vul het aanvraagformulier in en ons team neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Offerte aanvraagformulier

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
team

Neem contact met ons op.

Heb je een dringende vraag en kan deze online niet beantwoord worden.

Telefoonnummer; 06 45 13 05 00

Op werkdagen nemen we binnen 24-uur contact met je op.

Chocolade Relatiegeschenken

Op zoek naar een relatiegeschenk waardoor de ontvanger zich echt bijzonder gewaardeerd voelt? Al onze chocolade relatiegeschenken worden met de grootste aandacht gemaakt. Elke geschenkdoos, doos bonbons of één van onze andere chocoladeproducten wordt met passie en vakmanschap ambachtelijk bereidt. Met de beste ingrediënten maken wij de mooiste en lekkerste chocolade. We toveren graag een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Het plezier waarmee onze chocolatiers de lekkerste bonbons en chocoladeproducten creëren, proef je gewoon. Uiteraard kunnen wij je volledig ontzorgen door bijvoorbeeld ook de verzending uit handen te nemen.

Relatiegeschenk Chocolade nog steeds populair

Iedereen houdt toch van chocolade? Wij van Puccini Bomboni weten zeker dat zélfs een niet chocolade-liefhebber geniet van onze chocolade relatiegeschenken. Onze chocolatiers bereiden met liefde de lekkerste en meeste duurzame chocolade relatiegeschenken. En goed nieuws, er zijn ook vegan relatiegeschenken. Met als drijfveer, het moet echt heel lekker zijn, niet alleen vegan. Door het toevoegen van een persoonlijke boodschap maak je jouw chocolade relatiegeschenk nog net wat specialer. Echt (bijna) alles is mogelijk bij Puccini Bomboni. Neem contact op met onze chocolatiers voor meer informatie.

Puccini Bomboni Relatiegeschenk Pakket

Kies voor een relatiegeschenk van Puccini Bomboni en verras collega’s, vrienden, familie of geliefden met één van onze chocolade relatiegeschenkpakketten. Op onze site kan je kiezen uit maar liefst 8 bijzondere relatiegeschenkpakketten. De prijzen variëren vanaf ± €35 tot ± €85. Het is mogelijk om zowel enkele -, kleine -, als grote aantallen te bestellen. Bij grote aantallen is ook onze volumekorting van toepassing. Met de Puccini Bomboni luxe geschenkdozen weet je zeker dat je blijdschap in chocoladevorm verstuurt.

Relatiegeschenk Kerst

Welk relatiegeschenk of kerstpakket ga je dit jaar weer eens schenken aan jouw personeel of collega’s? Wij van Puccini Bomboni bieden jou en jouw collega’s deze Kerst heerlijke kerstattenties in de vorm van chocolade. Dit is echt de beste manier om iemand te verrassen met heerlijke ambachtelijke en duurzame chocolade. Zet bijvoorbeeld een schaaltje chocolade neer bij de entree of de receptie. En serveer een chocolaatje bij de koffie. Er zijn superveel mogelijkheden! Bestel online, heel eenvoudig jouw (kerst) chocolade en relatiegeschenken bij Puccini Bomboni. Ons team is ervaren in het perfect verzorgen van grote zakelijke bestellingen. Vul online het aanvraagformulier. Wij nemen dan, op werkdagen, binnen 24 uur contact met je op om alles door te spreken.