Alles draait om aandacht

Kies voor een relatiegeschenk dat met liefde is gemaakt.

Een cadeautje geven en krijgen is gewoon leuk. Maar gewoon leuk, is meestal niet genoeg. Als je echt iemand wil vertellen dat ze belangrijk zijn voor je, dan geef je aandacht. Dan voel je dat iemand energie in jou heeft gestoken. Je voelt liefde.

Een bonbon van Puccini is geen eenheidsworst. Het is een product van heel veel aandacht en liefde. Dat maakt het bijzonder, in smaak, in hoe het eruit ziet. En dat voel je zodra je een doosje van ons krijgt. Dan voel je: ik krijg aandacht.

Dus geef iets dat met veel liefde en aandacht is gemaakt.
Bonbons van Puccini, gemaakt van cacao, en 100% aandacht

Klik hier om direct informatie aan te vragen

Aandacht maakt onze bonbons perfect. En die aandacht bestaat uit meer dan 20 handelingen die nodig zijn voordat de bonbon in de winkel ligt. Het maken begint met het verzamelen van de ingrediënten. Daarin zijn we heel kieskeurig. Alle bonbons worden op dezelfde wijze bereidt: we koken de slagroom of het vegan alternatief daarvan, en voegen daarna de chocolade, smaken en texturen toe. Tot we de ganache hebben die het hart van elke bonbon vormt. Dan voegen we nog een belangrijk element toe: rust. Twee dagen lang blijft de ganache onaangeroerd, waarna we het in vorm spuiten of snijden. Daarna begint de reis waarin de bonbon een jasje van chocolade krijgt en de karakteristieke afwerking. Zo is elke bonbon het resultaat van compromisloze aandacht voor smaak en kwaliteit.

Aandacht voor Chocolade

Wij vinden het belangrijk dat onze chocolade snel mogelijk en in de best mogelijke staat bij de ontvangers aankomt. Daar zijn we inmiddels best wel een beetje in gespecialiseerd. Warm of koud weer, grote of kleine zendingen. Al jouw bestellingen krijgen we snel en veilig op de plaats van bestemming. We houden de reis van je alle chocolade goed in de gaten. Vooraf raadplegen we als het nodig is het weerbericht. We zorgen voor de beste verzendverpakkingen, indien nodig volledig geïsoleerd. En wil je grote aantallen verzenden? Dan doen we dat ook heel graag voor je. Je adressen kan je gemakkelijk aanleveren in onze templates, indien gewenst voegen we een boodschap van je toe. Aan ons verzendproces besteden we net zo veel aandacht als aan onze chocolade.

Aandacht voor het verzenden

Als mensen een doos bonbons of luxe geschenkdoos van ons krijgen opgestuurd of ontvangen na afloop van bijvoorbeeld een event of congres dan voelen zij zich bijzonder. Zij merken, iemand heeft heel veel aandacht aan mij willen geven. Wij zorgen dat jouw aandacht op de juiste wijze aankomt bij de ontvanger. En het mooie aan aandacht is dat die wederkerig is. Wie aandacht schenkt krijg daar weer aandacht voor terug. Het is dit deze warmte in het onderlinge contact dat ons blij maakt als we zien dat we met onze chocolade daaraan bij kunnen dragen.

Aandacht voor Service

Geef aandacht

Kies voor een relatiegeschenk gemakkelijk uit onze bonbonselectie en laat ons je persoonlijke boodschap toevoegen. Op zoek naar een relatiegeschenk op maat? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Opera selectie
Opera selectie 10 stuks €30,40
Opera selectie Alcholvrij
Opera selectie Alcholvrij 10 stuks €30,40
Kies voor een relatiegeschenk op maat. Neem contact op
Bekijk volledig assortiment

Aandacht op maat

Wil je ook aandacht naar jouw medewerkers en relaties versturen? Dat kan. Ons team heeft ruime ervaring in het verwerken van grote zakelijke bestellingen. Vul het aanvraagformulier in en ons team neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
team

Neem contact met ons op.

Heb je een dringende vraag en kan deze online niet beantwoord worden.

Telefoonnummer; 06 45 13 05 00

Op werkdagen nemen we binnen 24-uur contact met je op.

Chocolade Relatiegeschenken

Op zoek naar een relatiegeschenk waardoor de ontvanger zich echt bijzonder gewaardeerd voelt? Al onze chocolade relatiegeschenken worden met de grootste aandacht gemaakt. Elke geschenkdoos, doos bonbons of één van onze andere chocoladeproducten wordt met passie en vakmanschap ambachtelijk bereidt. Met de beste ingrediënten maken wij de mooiste en lekkerste chocolade. We toveren graag een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Het plezier waarmee onze chocolatiers de lekkerste bonbons en chocoladeproducten creëren, proef je gewoon. Uiteraard kunnen wij je volledig ontzorgen door bijvoorbeeld ook de verzending uit handen te nemen.

Relatiegeschenk Chocolade nog steeds populair

Iedereen houdt toch van chocolade? Wij van Puccini Bomboni weten zeker dat zélfs een niet chocolade-liefhebber geniet van onze chocolade relatiegeschenken. Onze chocolatiers bereiden met liefde de lekkerste en meeste duurzame chocolade relatiegeschenken. En goed nieuws, er zijn ook vegan relatiegeschenken. Met als drijfveer, het moet echt heel lekker zijn, niet alleen vegan. Door het toevoegen van een persoonlijke boodschap maak je jouw chocolade relatiegeschenk nog net wat specialer. Echt (bijna) alles is mogelijk bij Puccini Bomboni. Neem contact op met onze chocolatiers voor meer informatie.

Puccini Bomboni Relatiegeschenk Pakket

Kies voor een relatiegeschenk van Puccini Bomboni en verras collega’s, vrienden, familie of geliefden met één van onze chocolade relatiegeschenkpakketten. Op onze site kan je kiezen uit maar liefst 8 bijzondere relatiegeschenkpakketten. De prijzen variëren vanaf ± €35 tot ± €85. Het is mogelijk om zowel enkele -, kleine -, als grote aantallen te bestellen. Bij grote aantallen is ook onze volumekorting van toepassing. Met de Puccini Bomboni luxe geschenkdozen weet je zeker dat je blijdschap in chocoladevorm verstuurt.

Bestel