Relatiegeschenken

Wilt u net als een groeiend aantal Nederlandse en internationale organisaties onze exclusieve bonbons, geschenkdozen of andere bijzondere chocoladeproducten geven als relatiegeschenk? Of bijvoorbeeld cadeau doen tijdens uw evenement? Bent u op zoek naar een chocolade-abonnement om elke maand heerlijke chocolade te presenteren aan uw gasten en medewerkers? Of probeert u dat speciale bedankje voor de gasten van uw bruiloft te vinden? Met plezier en trots helpen wij u graag om een selectie te maken die zeker indruk zal maken op diegenen die u met onze chocolade wil verrassen.

Deel uw wensen en specifieke vereisten. Wij denken we graag met u mee om het beste product voor uw gelegenheid te selecteren. Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaande link!

Tevreden klanten

In het afgelopen jaar hebben we organisaties chocolade-ervaringen gegeven die een blijvende indruk achterlieten. Bijvoorbeeld in de vorm van relatiegeschenken, geschenken aan conferentiegasten, als blijk van waardering voor een vertrekkende collega en voor nog veel meer gelegenheden. Hier zijn slechts enkele voorbeelden:

  • 200 dozen met een zelf gemaakte selectie afgeleverd aan een internationale evenementenorganisator voor de deelnemers van hun bijeenkomst
  • Een internationaal technologiebedrijf bestelde luxe geschenkdozen om de aanwezigen van hun conferentie te verrassen
  • 100 op maat gemaakte geschenkdozen werden gemaakt voor een speciale kerstgroet van een van onze klanten
  • Meerdere klanten gebruiken onze bezorgservice als bedankje voor hun klanten of speciale zakelijke relaties
  • Het afgelopen jaar werden we door een wedding organisor benaderd met het verzoek om op maat gemaakte bedankjes te leveren voor meer dan 200 gasten.

Sluit u aan bij deze groeiende groep evenementenbureaus, organisaties en weddingplanners en zie hoe we met u kunnen samenwerken om onvergetelijke ervaringen te creëren die lang in de herinnering blijven.