Levering

Levering

Hoge temperaturen

De kwaliteit van onze chocolade wordt beïnvloed door de temperatuur. Daarom beschermen wij onze zendingen altijd zo goed mogelijk, bijvoorbeeld door het gebruik van isolerend beschermingsmateriaal en bij erg warme dagen door het gebruik van hittewerende verpakkingen en/of cooling packs. Soms is het echter zo warm dat wij het niet verantwoord vinden om de chocolade te verzenden. Mocht dat het geval zijn dan informeren wij direct over de vertraagde levering. Mocht dit u niet passen dan kunt u altijd in dat geval uw bestelling kosteloos annuleren.

Te allen tijde kunnen bestellingen natuurlijk bij ons in de winkels worden opgehaald.

Bezorging binnen Nederland

Alle bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Wanneer uw bestelling door ons wordt aangeboden voor verzending ontvangt u een track and trace code waarmee u de bezorging van uw bestelling kunt volgen. PostNL

De bezorgkosten binnen Nederland bedragen € 5,95 incl. VAT.

Bestellingen buiten Nederland

Wij bezorgen inmiddels in alle Europese landen. De enige uitzondering hierop is Griekenland. De reden is dat we hebben ervaren dat in dit mooie land de leveringstijden niet gegarandeerd kunnen worden. Omdat onze producten beperkt houdbaar zijn kunnen wij hiermee geen risico’s nemen. Verder is het voor ons niet mogelijk te leveren aan de USA en Canada. Wanneer u chocolade wilt versturen naar Griekenland of een ander land buiten Europa, dan kunt u contact met ons opnemen via webshop@puccinibomboni.com. Wij kunnen u dan een passend voorstel sturen aan de hand van de contacten die wij hebben met diverse vervoerders.

Wilt u graag de chocolade van Puccini Bomboni naar Noord Amerika verzenden? Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk. We zijn hard aan het werk om dit in de toekomst mogelijk te maken maar hebben nog wel wat tijd nodig om dat voor elkaar te krijgen. Indien u hierover vragen heeft of op de hoogte wilt blijven over wanneer het mogelijk is om naar Noord Amerika te verzenden, stuurt u ons dan alstublieft een email naar het adres als hierboven vermeld. We vinden het altijd leuk om berichten te ontvangen van onze klanten uit Noord Amerika! Hoewel we geen toezeggingen kunnen doen op dit moment doen we ons best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Grote bestellingen

Voor bestellingen met een waarde van meer dan 750 Euro overleggen we graag met u op welke wijze dit het beste bij u kan worden afgeleverd. Doorgaans kan dit zonder extra kosten.  Neemt u alstublieft contact op via webshop@puccinibomboni.com of bel ons in de winkel +31 20 6265474.

Wanneer versturen we?

Bestellingen die geplaatst worden op werkdagen voor 12.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen die na 12.00 uur worden geplaatst worden meestal de volgende werkdag verzonden tenzij het nog mogelijk is om deze dezelfde dag te versturen. Dit kan niet worden gegarandeerd.

Besteld en dan?

Wanneer u uw bestelling bij ons heeft geplaatst en deze is betaald nemen wij deze in bewerking. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling. Zodra deze vervolgens met onze verzendpartner is meegegeven ontvangt u daarvan een track & trace code zodat u uw verzending goed in de gaten kan houden. En natuurlijk doen wij dat ook.

Bezorgen door PostNL binnen Nederland

Door de coronacrisis is het aantal te bezorgen pakketten enorm gestegen en kan het langer duren voordat pakketten worden bezorgd. PostNL houdt u hierover op hoogte via de track and trace berichten. Helaas kunnen wij hier geen invloed op uitoefenen. Onder normale omstandigheden zijn de bezorgmoment als volgt normaal gesproken (maar ook hier geldt dat we afhankelijk zijn van het proces en de planning binnen de verzendpartner)

Op maandag t/m vrijdag voor 12.00 uur besteld = volgende dag bezorgd. Op zaterdag of zondag besteld betekent verzending op maandag en bezorging op dinsdag.

Mocht u een afwijkende bezorgdag wensen, dan kunt u dit aangeven in het tekstveld bij de betaling van uw order.

U ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden. U kunt uw pakket volgen met het trackingnummer in deze e-mail.

Berekenen verzendkosten

Bezorging in Nederland heeft een vast tarief. Voor het verzenden van orders naar het buitenland gelden tarieven per land. Bij het plaatsen van uw bestelling en het invoeren van het buitenlandse leveringsadres krijgt u direct inzicht in de verzendkosten van uw bestelling.

Geannuleerde bestellingen

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de bezorging van uw bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan u teruggestort.

Geen verzendkosten

Indien u uw bestelling op één adres laat afleveren via de standaardpakket service van PostNL en de waarde van de bestelling is meer dan 100 Euro inclusief BTW, dan nemen wij de kosten van verzending voor onze rekening.

Uitzonderingen

Rondom extra drukke periodes, zoals kerst en pasen, kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgmethodes. Natuurlijk proberen we vertraging zoveel mogelijk te voorkomen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief