Winkel-Singel@2x

Ons verhaal tot nu toe

Iedere bonbon moet een unieke ervaring zijn. Puur van smaak, want: wie chocolade wil eten, moet ook chocolade proeven. Chocolatiers Ans van Soelen en haar dochter Sabine van Weldam hebben een duidelijke visie op chocolade als ze in 1987 hun dessertwinkel aan de Staalstraat openen. Het blijkt zo’n succes, dat ze zich acht jaar later volledig richten op het maken van bonbons.

Er komt een tweede winkel aan de Singel. Langzaam breiden ze het assortiment uit met andere chocoladeproducten. En intussen groeit de bekendheid tot ver buiten de stadsgrenzen. Zo ontstaat uiteindelijk het Puccini Bomboni van nu; een bedrijf dat zich mag meten met de beste chocolaterieën ter wereld.

Waarom iets maken, wat al bestaat? Puccini Bomboni zoekt continu naar originele combinaties. Bijvoorbeeld op basis van kruiden als peper, sereh en nootmuskaat. Of met gebruik van 70 procent chocolade. Altijd uitsluitend met de allerbeste, natuurlijke ingrediënten. En geheel volgens eigen receptuur. Zo vormen room en chocolade de basis van elke bonbon, zonder de toevoeging van boter en suiker. Op die manier komt de smaak het best tot zijn recht en dat past bij de basisgedachte: het moet écht lekker zijn.

Daarnaast wil het oog ook wat. Vandaar dat de juiste vorm bij Puccini Bomboni minstens zoveel aandacht krijgt. Het resultaat is een verzameling bonbons met karakter én maximale smaakbeleving.

Chocolatiers Sabine van Weldam en Ans van Soelen

Puccini Bomboni streeft elke dag voor u naar perfectie. Het proeven van die ene bonbon, het bezoek aan de winkel: alles moet uw verwachtingen overtreffen. Op de Staalstraat kunt u zelfs direct een kijkje in de keuken nemen. En bij aankoop van uw bonbons ontvangt u steevast een miniatuurboekje waarin u alles nog eens rustig kunt nalezen.

Of wellicht uw keuze voor een volgende keer al kunt maken. Puccini Bomboni ziet u graag met een glimlach binnenkomen en vertrekken!

PB-Doos-3-MET-alcohol@2x
Luxe chocolade geschenkdoos groot zonder alcohol
Solids by Puccini Bomboni
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.