PB-main-Duurzame-cacao

Duurzame Chocolade

Genieten gaat om meer dan smaak. Om meer dan pure ingrediënten. Om meer dan een fraaie presentatie. Wij geloven dat je meer kunt genieten van chocolade als die eerlijk en verantwoord is geproduceerd.
Dat je meer kunt genieten van ons vakmanschap, als je weet dat de cacaoboeren met respect voor hun vakmanschap worden behandeld. Dat je meer kunt genieten van de natuurlijke ingrediënten, als je weet dat die met respect voor de natuur worden verbouwd. Eerlijk en ambachtelijk, dat proef je gewoon terug.

Daarom steunen wij het initiatief van onze leverancier Barry Callebaut en de Cocoa Horizons Foundation. Een initiatief waar dagelijks meer dan 25.000 cacaoboeren en hun families in West-Afrika van profiteren.

Zo leren ze hoe ze de productiviteit van hun boerderij op een duurzame manier kunnen verbeteren. Is er extra aandacht voor scholing van meisjes en vrouwen. En zorgen ze voor eerlijke prijzen en premies, zodat boeren kunnen investeren in hun boerderij en gemeenschap.

Wil je meer weer weten over de Cocoa Horizons Foundation kijk dan hier. Je vindt er alles over de duurzaamheidsdoelen en over wat er tot nu toe al is bereikt.
En ondertussen… geniet vooral van onze pure, ambachtelijke en eerlijke bonbons.
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.