In het Hart van Puccini’s Bonbons

Wat gaat er in een Puccini Bonbon?

Op het eerste gezicht lijkt dit een eenvoudige vraag, die beantwoord kan worden vanuit de drie belangrijkste basisingrediënten: chocolade, room, en unieke natuurlijke ingrediënten die onze bonbons hun avontuurlijke smaak geven. Met de juiste vaardigheden ontstaan door het combineren van deze ingrediënten mooie en heerlijke traktaties om van te genieten. Dit is echter niet het volledige verhaal van wat er in een Puccini Bonbon gaat. Dat kan alleen worden uitgelegd vanuit de passie, aandacht voor detail, toewijding aan smaak, esthetiek, en kwaliteit, en de down to earth filosofie van onze meester-chocolatiers.

Verbinden met tradities en ambachten

Laten we eerst eens kijken naar de selectie van de uitsluitend natuurlijke ingrediënten die gebruikt worden in ons assortiment van bonbons. Deze ingrediënten variëren van gesuikerde scherpe gember, afkomstig uit Zuidoost-Azië, tot geroosterde noten die in tropische mediterrane klimaten voorkomen, tot de wereldberoemde Lübeck-marsepein uit Duitsland. Elk ingrediënt heeft een intrinsieke band met onze bonbons die verder gaat dan kwaliteit en smaak. Deze band komt voort uit een erfenis en traditie die het verhaal vertelt van generaties die zich toeleggen op het beheersen van hun ambacht, vaak net als Puccini Bomboni familiebedrijven. Deze prachtige verhalen worden niet zozeer door woorden of afbeeldingen verteld, maar door elke hap van uw bonbon ervaren. Juist daarom werken wij vanuit een pure basis van door ons speciaal geselecteerde chocolade en room die u ten volle laat genieten van elke bonbon, niet alleen door smaak, maar ook door waardering voor de toewijding, passie, en traditie die in de creatie van elke bonbon gaat.

Schoonheid voorbij esthetiek

Wij besteden enorm veel aandacht aan het vinden van ingrediënten zoals tijm, citroengras, en rabarber die aan onze normen voldoen om in onze bonbons te mogen worden opgenomen. Dit element van nieuwsgierigheid en aandacht voor detail is een onderdeel van Puccini Bomboni geweest sinds de oprichting in 1987. Nieuwsgierigheid alleen vertaalt zich echter niet in een heerlijke bonbon. Een vrijgevochten natuur, bereidheid om fouten te maken, eindeloze experimenten, en respect voor elk ingrediënt zijn slechts enkele van de elementen die de creatie van 40 originele bonbons mogelijk hebben gemaakt.

In elke bonbon zitten maanden van experimenteren en een emotionele band met onze meester-chocolatiers, Sabine van Weldam en Ans van Soelen. Dit omvat ook het nastreven van de perfecte vorm die zowel de smaken binnen de bonbon complementeert, als het uiterlijk van de bonbon opvallend maakt. De opvallende vorm en grootte van de bonbons zijn een expressie van de eenvoudige filosofie van Sabine, namelijk dat het er net zo goed uit moet zien als het smaakt, zelfs als dat betekent tegen wat gebruikelijk is in te gaan. Als een kunstenaar en haar portret, maakt Sabine iedere bonbon met passie en emotie waardoor iedere individu op een unieke manier de bonbon ervaart en zich ermee verbonden voelt. Dit vermogen om individuen met bonbons te verbinden en keer op keer een gevoel van verbazing te wekken is de ultieme beloning voor Puccini Bomboni en is iets waar wij consequent naar streven.

 

Ervaar een Puccini Bonbon

Of het nu gaat om een ​​cadeau voor een geliefde, een speciale gelegenheid, of als persoonlijke verwennerij, wij zorgen voor een doos die gevuld is met meer dan alleen chocolade en bonbons. Puccini Bomboni levert een ervaring die het hoogtepunt is van generaties en tradities doorgegeven door ingrediënten, een diepe emotionele verbinding met het ambacht, en een liefde voor het verspreiden van verbazing door onze bonbons. Dus als u de volgende keer geniet van een bonbon van Puccini Bomboni, neem dan even de tijd om na te denken over de ongelooflijke reis die elk element van elke bonbon heeft gemaakt om het te maken tot de smaaksensatie in uw mond. Klaar om te verbazen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief